Baltic Boat show 2018, Eholotes.lv

Baltic Boat show 2018, Eholotes.lv

Baltic Boat Show 2018 un Eholotes.lv ir savienoti jēdzieni. Izstādē Baltic Boat Show 2018 piedalīsimies nu jau ceturto gadu pēc kārtas.

Novatex apģērbi.

Kopš 2017. gada novembra esam kļuvuši par Novatex apģērbu rūpnīcas officiāliem pārstāvjiem Baltijas valstīs. Šogad izstādē parādīsim daudz jaunumu no mūsu plašā pavasara un vasras apģērbu sortimenta, esam uzsākuši arī medību apģērbu tirdzniecību un būs paraugi arī šiem apģērbiem. Novatex sortimentu raksturo ļoti plaša izvēle, daudz dažādu apģērbu līniju, inovatīvi materiāli un cieša saikne ar saviem klientiem, kas ļauj regulāri uzlabot apģērbu modifikācijas. Kā vienu no šī ražotāja priekšrocībām gribu minēt plašu izmēru gammu. Novatex medību un maķšerēšanas apģērbu līnijai (neskaitot bērnu apģērbus) ir 4 dažādi augumu garumi, proti, sieviešu apģērbiem ir pieejami 158-164 cm un 170-176 cm augumi garumi un plaša izmēru gamma, savukārt vīriešu apģērbiem - 170-176, 182-188 un 194-200(atsevišķiem apģērbu modeļiem) augumu garumi. Šāda pieeja ļauj apģērbam uzturēt kvalitatīvākas piegrieztnes un - pat ziemas kostīmiem - saglabāt ērtu sajūtu un izvairīties no lieliem "maisiem". Šos apgērbus ražo Krievijā, Novatex rūpnīcā un tas palīdz nodrošināt lielisku cenas un kvalitātes balansu. Jo lietotāji un ražotāji dzīvo blakus :)

Geoff Anderson apģērbi.

Geoff Anderson makšķerēšanas apģērbus mēs klientiem piedāvājam jau vairākus gadus un tie ir iekarojuši savu vietu ļoti augstas kvalitātes apģērbu tirgus segmentā. Varētu teikt, ka Geoff Anderson apģērbiem reklāma vairs nav vajadzīga, tomēr šobrīd makšķerēšanas apģērbu tirgus ir pārsātināts ar dažādiem mārketinga izdomājumiem un to jūklī ir viegli pazaudēt patiesas vērtības. Viena lieta ar kuru Geoff Anderson pavisam notekti izceļas ir fakts, ka šīs drēbes ir radītas no pilnībā pārstrādājamiem materiāliem kā arī, iespējams, ka Geoff Anderson ir vienīgās makšķerēša drēbes flour-free, ļoti draudzīgas lietotāja veselībai. Un pilnīgi ūensdrošas :)Kopumā par mūsu ekspozīcijas apģērbiem - būs apskatāms gan vasaras, gan ziemas sortiments, būs ļoti liela dažādība un tie, kuri izstādē izlems par konkrēta apģērba iegādi iegūs arī veiksmīgu darījumu.

Baltic Boat Show 2018 un Eholotes.lv - Eholotes. Eholotes. Eholotes.

Vajadzētu rakstīt vēl 2-reiz.Veikals Eholotes.lv pa šiem gadiem ir krietni paaudzies un 2018. gada izstādē piedāvāsim sešus dažādus ehološu brandus. Sāksim alfabēta kārtībā.

Deeper eholotes.

Deeper ir plašas auditorijas aparāts un tam nenoliedzami ir savas priekšrocības, piemēram - vismazākais un visvieglākais no "mētājamajām" eholotēm. Konkurenti nesnauž. Arī tie būs mūsu stendā.

Garmin eholotes.

Šo sezonu Garmin sāk ar daudz jauniem modeļiem, kuri mērķēti tieši uz makšķernieku auditoriju. Mums stendā būs daudz jaunu aparātu, īpaši interesanti šogad varētu būt budžeta klases aparāti Garmin STRIKER PLUS, kuriem bezmaksas kartogrāfija tagad ir iebūvēta eholotēs līdzīgi kā tas pērn bija Gamin Echomap aparātiem. Arī Garmin ECHOMAP PLUS šogad ir atjaunoti , ieguvuši skārienjūtīgus ekrānus un pāris ļoti labas iespējas - aicinām tās apskatīt.

Humminbird eholotes.

Humminbird ehološu slavas gājiens turpinās, izcilas kvalitātes sānskati ar plašām uzlabošanas/pielāgošanas iespējām un izcilas kartogrāfijas iespējas ir Humminbird trumpji. Šogad parādīsim gan Solix, gan Helix sērijas pilnā apmērā, sniegsim kavliatīvas konsultācijas un parādīsim Hummibrid fantastiskās iespējas, dalīsimies ar savu pieredzi Humminbird lietošanā.

Lowrance eholotes.

Arī Lowrance nesnauž, neapstājas pie sasniegtā. Šogad pilnībā atjaunota Hook sērija un tās vietā nāk jauns, pilnīgi atšķirīgs Hook2 ar milzīgi plašu modeļu gammu, arī ar sānskatiem, Hook2 tiek pozicionēts tirgū kā pasaules vienkāršākā eholote lietotājam. Protams, ka nevar nepieminēt arī Elite TI un HDS Carbon sērijas. Visi šie aparāti būs apskatāmi mūsu stendā, sniegsim konsultācijas par to lietošanu iegādi un daudzajiem iespējamiem rsinajumiem laivās.

Raymarine eholotes.

Mūsu stendā būs apskatāms jaunais Axiom kā arī Dragonfly sērija - šī eholotes daudzi ir iecienījuši kā otros ekrānus laivās, galvenkārt izmantojot grunts struktūras pētīšanai. Iemesls vienkāršs - Raymarine strādā citās frekvencēs un "nestrīdas" ar citām eholotēm. Gribat uzzināt ko vairāk - arī  ar šiem jautājumiem tiksim galā, parādīsim  Raymarine iespējas.

Praktik eholotes.

Praktik ER-6 PRO 2 eholotes, galvenokārt, izmanto ziemas, copē, tur tās ir praktiskas un praktiski dominējošas, tomēr tās gana ērti var lietot arī laivās, vasarā. Ja Jums vēl nav iznācis ar Praktik iepazīties - arī šīs eholotes mēs pārzinām lieliski! Ceram uz izstādi saņemt arī daudz jaunus aksesuārus.

Baltic Boat Show 2018 un Eholotes.lv - Elektromotori. Bez GPS. Ar GPS. Pinpoint GPS. I-pilot. LINK.

Ar GPS.Esam jau saņēmuši MinnKota jauno sortimentu - Ultrex, Ulterra, Terrova un Powerdrive Spotlock. Ļoti ceram uz izstādi saņemt jauno MotorGuide Xi3, solās būt. Esam to redzējuši un taustījuši Eiropas izstādēs, bet - ļoti gribam notestēt. MotorGuide Xi5 ar neviens nav atcēlis, tie mums jau ir. Tāpat kā ar šiem motoriem saistītais aprīkojums mums ir veikalā jau gandrīz pilnā sortimentā. Komplektā ar kvalitatīvām konsultācijām, protams :) Piedāvājm arī instalācijas pakalpojumus.Bez GPS.Īstu jaunumu šajā nišā nav un pārtseigumu nebūs, bet - abi pasaules kvaliatīvākie ražotāji, kuri nodrošina gan garantiju, gan servisu - Minn Kota un MotorGuide - ir pieejami, būs mūsu stendā, iespējams iegādāties komplektus kopā ar kvaliatīviem Yuasa akumulatoriem, NOCO un Yuasa lādētājiem. Laipni lūgti uz veiksmīgiem darījumiem izstādē!

Baltic Boat Show 2018 un Eholotes.lv - Laivas .

Šogad mūsu stendā tās būs piecas, dažādas Tuna laivas, par labām cenām un lieliskā kvalitātē. Piedāvāsim tās iegādāties, pasūtīt, aprīkot. Pilna spektra serviss. Mums šis lietas patīk un mēs tās mākam :)

Laivu aprīkojums.

Visu veikalu uz izstādi neaiznesīsim, bet interesantākās lietas būs. Būs arī laivu aprīkojuma meistars, kurš nodarbojas tieši ar laivu instalācijām. Palīdzēs ar padomu interesentiem. Aigars Auzers.

Baltic Boat Show 2018 un Eholotes.lv . Nobeigums.

Neapstāties pie sasniegtā - tāds vienmēr ir bijis mūsu moto gan makšķerēšanas sportā, gan ikdienas darbā. Arī šī izstāde nebūs izņēmums. Mūsu stends paplašinās un paplašinās arī konsultantu pulks. Šogad būsim jaunā vietā, zāle tieši pa vidu un mūsu simts piecos izstādes kvadrātiskajos metros būs redzamas arī jauna sejas. Piemēram - par Novatex kostīmiem klientiem varēs pastāstīt Novatex rūpnīcas tirdzniecības vadītājs Pāvels, dalību izstādē ir apstirpinājis arī Tuna laivu ražotāju pārstāvis Ziemeļeiropā. Būs interesanti! Un ja vēl atceramies, ka izstādē priekš labiem cilvēkiem vienmēr atrodas kāds īpašais piedāvājums... :) Uz tikšanos izstādē!

Vai neatradāt to, ko meklējāt? Palīdzēsim!

Mūsu profesionālie pārdevēji palīdzēs atrast meklēto vai arī atradīs ko līdzvērtīgu!

Sazināties