3 labi iemesli reģistrēties Eholotes.eu

3 labi iemesli reģistrēties Eholotes.eu

3 labi iemesli reģistrēties Eholotes.eu - esi informēts un iepērcies izdevīgāk!

Paldies, ka atradāt iespēju apmeklēt šo lapu.Eholotes.eu nav tikai interneta veikals. Šis ir profesionāls veikals makšķerniekiem ar profesionāliem, zinošiem pārdevējiem.

Reģistrēties tūlīt

Pirms 8 gadiem, 14. decembrī pārdevām pirmo eholoti. Pa šiem 8 gadiem esam kļuvuši par lielisku veikalu spiningotājiem, compaņiem no laivām un laivu elektronikas instalētājiem ar Garmin garantiju. Mūsu piedāvājumā ir motoraivas, eholotes, laivu elektronika, dzinēji, laivu piederumi un ļoti daudz vērtīgas lietas plēsīgo zivju ķerājiem - Spiningi, spoles, auklas, mānekļi, furnitūra un piederumi. Neeam aizmirsuši arī par kvalitatīviem apģērbiem, kuri paredzēti tieši makšķerniekiem un laivotājiem, protams - visām sezonām.Mūsu veikala piedāvājumā regulāri ienāk daudzi jauni produkti par kuriem klienti bieži vien uzzina tikai atnākot pie mums uz veikalu. Šobrīd lepojamies ar vairāk kā 10 000 pozīcijām un šo pozīciju skaits turpina augt katru dienu. 3 labi iemesli reģistrēties Eholotes.euLai svarīgā jaunākā informācija nonāktu līdz Jums tad, kad to izsūtām - esam uzsākuši šo projektu, informācija un atlaižu politika reģistrētiem lietotājiem. Epastu nebūs daudz, tie būs saturīgi, atlaides būs vērtīgas un labam sortimentam uz konkrētu periodu. Reģistrētiem lietotājiem būs pieejamas atlaides arī apmeklējot veikalu klātienē, par šo informācija sekos.Reģistrējoties Eholotes.eu Jūs iegūsiet:

  • Regulārus speciālos piedāvājumus, kuri paredzēti tikai reģistrētiem klientiem;
  • Informāciju par izpārdošanām - pirms tā kļūs publiski pieejama;
  • Saturīgu informāciju par jaunumiem, tai skaitā, video apskatus.

Kampaņas

Reģistrēties Eholotes.eu

Bez šiem lielajiem labumiem klāt nāks vēl citi, kurus plānojam piedāvāt pirms atklāto ūdeņu sezonas. Arī tie tiek plānoti tikai reģistrētiem lietotājiem.Sekojiet mūsu kanāliem sociālos tīklos - Youtube Eholotes Video, Facebook, InstagramImg 5012

Vai neatradāt to, ko meklējāt? Palīdzēsim!

Mūsu profesionālie pārdevēji palīdzēs atrast meklēto vai arī atradīs ko līdzvērtīgu!

Sazināties